Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Κλεμμένα όνειρα: Τι θα δούμε όλη την εβδομάδα (2 - 6 Απρίλου)


H 'Αντα, κουρέλι μετά από το περιστατικό με τον παραγωγό που της έκλεψε το τραγούδι, είναι απαρηγόρητη.
Ο 'Αρης είναι δίπλα της προσπαθώντας να την παρηγορήσει, αλλά, εν αγνοία του, τη ρίχνει σε ακόμα μεγαλύτερη στεναχώρια όταν την αφήνει και πάει να δει τη Φαίη... Η Φρύνη συναντά τον Σταύρο, και του δείχνει το υλικό με τον 'Αρη, αλλά εκείνος αν και παραδέχεται ότι αγαπά τη Φαίη, εμμένει στο χωρισμό τους.

 Ο Μιχάλης γίνεται πολύ σκληρός με τη Μαντώ κι εκείνη φεύγει από το σπίτι κλαίγοντας μέσα στη νύχτα. Στη ταβέρνα, είναι εμφανές ότι Σταύρος και Μανόλης συμπαθιούνται. Η Μαντώ πηγαίνει ταραγμένη από το μπαρ του Γιάννη και κάνουν έρωτα. Ο Μιχάλης κι Αναστασία βγαίνουν να τη ψάξουν στη βροχή και τρακάρουν με το αυτοκίνητο... Η Χρύσα είναι απογοητευμένη από την «πόρτα» που της έριξε ο Σταύρος. Στο μεταξύ, η Μαντώ ειδοποιείται για το ατύχημα των γονιών της. Μαζί με τη Φρύνη, τη Φαίη και τη Σάννυ φεύγουν για το νοσοκομείο...

Η Βίκυ βρίσκει στην αποθήκη του Σταύρου τη Χρύσα και την περνάει από εξονυχιστική ανάκριση, προκειμένου να  μάθει το λόγο που βρίσκεται εκεί. 'Εμμεσα της περνά το μήνυμα να αφήσει ήσυχο τον Σταύρο. Η Λένα στέλνει στον Δημήτρη ένα απειλητικό, ανώνυμο μήνυμα στο κινητό. Στο μεταξύ, η Μαντώ με τη Φρύνη, τη Φαίη και τη Σάννυ φτάνουν στο νοσοκομείο. Τα νέα που μαθαίνουν δεν είναι καθόλου ευχάριστα... Στο μεταξύ, ο Γιάννης ανησυχεί για τη Μαντώ και καταλήγει να μαλώνει με την Τζίνα, που επέμενε να πάρουν λεφτά από τη Μαντώ. 

Η Λένα εκβιάζει τον Δημήτρη για το φόνο της 'Αρτεμης ενώ ο Μακρής ψάχνοντας για στοιχεία φτάνει στην 'Αννα... Ο Σιμόν λέει στη Σάννυ πως η Νάνση ξέρει πλέον πού μένει και ότι φοβάται μην το διαδώσει και μαθευτεί στο κολέγιο. Η Σάννυ τον διαβεβαιώνει πως, σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα της κόψει και την καλημέρα. Η Βίκυ ανησυχεί για τον Σταύρο αλλά αυτός τη διαβεβαιώνει ότι έχει ξεπεράσει τη Φαίη...

Η 'Αντα και ο 'Αρης ψάχνουν και ανακαλύπτουν πολύ σημαντικά πράγματα για το παρελθόν της 'Αννας... Η γυναίκα του Κίμωνα τον εμποδίζει να δει το παιδί του. Εκείνος φτάνει έξω από το σπίτι και ζητάει εξοργισμένος να τον αφήσει να δει την κόρη τους. Ο Γρηγόρης λέει στον Μαλτέζο πως είναι στριμωγμένος οικονομικά και εμμέσως τον εκβιάζει να του κάνει αύξηση. Ο Γιάννης φτάνει στη φάρμα και απαιτεί να δει την Μαντώ, η οποία τελικά τον διώχνει, παρά την αγάπη που νιώθει γι' αυτόν. Ο Κίμωνας συλλαμβάνεται και τηλεφωνεί στην Αλεξάνδρα να πάει στο αστυνομικό τμήμα. 

Η 'Αντα προσπαθεί να εξηγήσει την παρουσία της στην κλινική, αλλά η 'Αννα δεν πείθεται. Την παρακολουθεί και την βλέπει να φεύγει με τον 'Αρη. Η ανίδεη Λίνα επιστρέφει στην φάρμα και η Κρίστη συμβουλεύει την Μαντώ να της πει αμέσως για τον θάνατο των γονιών τους. Η Μαντώ καταρρέει και η Κρίστη αναλαμβάνει τον δυσάρεστο αυτό ρόλο. Η αντίδραση της μικρής Λίνας είναι σπαρακτική...

Τα παιδιά προσπαθούν να βοηθήσουν τη Μαντώ με την φάρμα, αλλά μεταξύ τους δημιουργούνται εντάσεις. Η Βίκυ παρακαλεί τον Ρώσο να βρει το τηλέφωνο της Φαίης, με σκοπό να την συναντήσει και να μάθει αν πράγματι αγαπάει τον Σταύρο. Παράλληλα, η Φαίη κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει τον Σταύρο, μάταια όμως... Η 'Αννα επισκέπτεται τη Μαργαρίτα, τη μητέρα του πρώην μαθητή που τραυμάτισε κάποτε, και της δίνει κάποια χρήματα για τα έξοδα του παιδιού. Η Χρύσα αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Δημήτρη για να αναλάβει το τυπικό μέρος της κηδείας, καθώς η Μαντώ είναι σε κατάσταση σοκ.

 Ο Αστυνόμος Μακρής ανακρίνει την 'Αννα σχετικά με το παρελθόν της και την σχέση της με τον Βαλάτο. Ο 'Αρης προσπαθεί να πλησιάσει τη Φαίη και εκμεταλλευόμενος το βαρύ κλίμα στην φάρμα, της ζητάει να πάνε μια βόλτα με τα άλογα. Την ίδια ευκαιρία όμως αρπάζει και η Χρύσα και ζητάει από τον Σταύρο να γίνουν και πάλι φίλοι. Ο Δημήτρης καλεί τη Βίκυ για να τον μεταφέρει στο ιπποφορβείο, χωρίς να ξέρει ότι εκεί βρίσκεται και ο γιος της...

Η Νάνσυ αναζητά τηλεφωνικά τη Σάννυ που βρίσκεται στη φάρμα της Μαντώς. Εκείνη, μετά από πίεση της Φρύνης, αποφασίζει να απαντήσει. Η Μαντώ λέει στη Σάννυ ότι φταίει η ίδια για τον θάνατο των γονιών της. Η Σάννυ, πικραμένη, της εξομολογείται για τον θάνατο του αδερφού της από τροχαίο, με το αμάξι που η ίδια οδηγούσε. Ο Γρηγόρης βρίσκει έξω από το σπίτι του τη Νάνσυ σε άθλια κατάσταση. Χωρίς να ενδιαφερθεί καθόλου να τη βοηθήσει, της φέρεται σκληρά και τη διώχνει σαν το σκυλί. Ο Σταύρος βλέπει τη Βίκυ να γράφει σε ένα χαρτί, αλλά εκείνη ξεγλιστράει από τις ερωτήσεις του, αποφεύγοντας να του δώσει τις απαντήσεις που ζητάει. 

Η Τζίνα εκφράζεται υποτιμητικά για τη Μαντώ και ο Γιάννης, έξαλλος, μαλώνει μαζί της. Ομολογεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Μαντώ και φτάνει στο σημείο να χαστουκίσει τη Τζίνα, η οποία τον απειλεί πως θα τον εκδικηθεί. Η Φαίη, επηρεασμένη από το ατύχημα των γονιών της Μαντούς, συμφιλιώνεται με την Εύα. Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει στο ίδρυμα Βαλάτου το κλειδί για το σπίτι του πατέρα της... Ο Σταύρος βρίσκει στα σκουπίδια το σκισμένο γράμμα της Βίκυς και επιχειρεί να το διαβάσει.