Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ζώδια: Το ζώδιο σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου


Γενικό Προφίλ

Μια μέρα όπου η Σελήνη μέσα από τον Τοξότη έρχεται να δώσει νότα χαράς και αισιοδοξίας. Επικοινωνιακά, όλα θυμίζουν ένα πολύβουο μελίσσι, ενώ ακόμα και οι «γκάφες» έχουν μια ιδιαίτερη ...γλύκα!
Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που θα δώσουν χαρά στους άλλους, αφού χαρά μοιρασμένη είναι διπλή χαρά.



Κριός

Μια όμορφη μέρα για να κινηθείτε με άνεση στα επαγγελματικά και να λάβετε όμορφες και αληθινές απαντήσεις. Αισθηματικά, θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα μεγάλο «ναι», αφού οι ιδέες σας για τις προσεχείς ημέρες γίνονται αποδεκτές. Ταξίδια, βόλτες και αγορές θα σας αναγκάσουν να κινηθείτε με περισσότερο ρεαλισμό. Κάποιες συναντήσεις θα σας πλημμυρήσουν με χαρά.

Ταύρος

Η Σελήνη από τον 8ο οίκο σας βοηθά να επιλύσετε ζητήματα τα οποία μπορεί να μην είναι δύσκολα αλλά μέχρι τώρα αδυνατούσατε να τα διαχειριστείτε. Στον χώρο εργασίας, υπάρχει ένα καλό κλίμα και θα σας βοηθήσει να μείνετε ήσυχοι. Στα αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να δώσετε λίγο περισσότερο προσοχή στις λεπτομέρειες, προκειμένου η σχέση να απογειωθεί.

Δίδυμοι

Σήμερα, ίσως χρειαστεί ξέχωρα από την εικόνα σας να κοιτάξετε και το συμφέρον σας. Επαγγελματικά ζητήματα απαιτούν από σας να κάνετε εμπνευσμένες κινήσεις και συζητήσεις για μελλοντική αύξηση. Κάποια τηλεφωνήματα ίσως τελικά αναστρέψουν το κλίμα σκεπτικισμού που έχετε. Στα αισθηματικά, οι ευχές σας και οι προσδοκίες τείνουν να πραγματοποιηθούν.

Καρκίνος

Οι συζητήσεις σήμερα θα σας βοηθήσουν να κάνετε πολλά πράγματα με φίλους και γνωστούς. Βόλτες και αγορές θα σας βοηθήσουν να ανακάμψετε ψυχολογικά και να δείτε πολύ πιο αισιόδοξα το μέλλον σας. Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και ειδικά στα αισθηματικά, αφού εσείς σκέπτεστε κάπως απαισιόδοξα ενώ η σχέση σας θέλει το κάτι παραπάνω.

Λέων

Δεν περπατάτε, πετάτε. Η Σελήνη σας απογειώνει και σας αναγκάζει, ελέω Άρη στον 2ο οίκο, να κάνετε οικονομικές υπερβολές. Επαγγελματικά, νοιώθετε πως οι κόποι σας πιάνουν τόπο ενώ αν και τα οικονομικά σας δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες τους, τελικά τα καταφέρνετε. Έτσι, μπορείτε να είσαστε συνεπείς στις υποσχέσεις που δώσατε σε πρόσωπα που αγαπάτε.

Παρθένος

Σήμερα, θα χρειαστεί κάπου να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Έτσι, ίσως διαπιστώσετε πως το κλίμα δεν είναι και τόσο ευοίωνο στο να ζητήσετε κάποια χάρη ή εξυπηρέτηση. Αισθηματικά, λαμβάνετε αισιόδοξα μηνύματα αλλά  στην παρούσα φάση σας απασχολούν άλλα και έτσι αδυνατείτε να τα αποκωδικοποιήσετε σωστά.

Ζυγός

Μια ημέρα όπου πολλά και όμορφα μπορούν να συμβούν. Ίσως νοιώσετε πως άτομα από την οικογένειά σας έχουν κάποια παραπονάκια. Προσπαθήστε στα οικογενειακά σας ζητήματα να δώσετε λύσεις ουσίας που σχετίζονται με την παρουσία σας. Αισθηματικά, ξεκινάτε προετοιμασίες για να είσαστε και εσείς «γιορτινοί». Ένα δωράκι σας δίνει χαρά.


Σκορπιός

Ίσως σήμερα βρεθείτε σε δίλημμα για το πιο δρόμο να διαλέξετε. Επαγγελματικά, κάποιοι λειτουργούν αποσταθεροποιητικά άλλα ο χρόνος δουλεύει για εσάς και έτσι δεν χρειάζεται ανησυχία. Λύστε κάποιες παρεξηγήσεις εν τη γεννέση τους με τρόπο ήρεμο και συγκαταβατικό. Αισθηματικά, εκφραστείτε όπως μόνο εσείς ξέρετε.

Τοξότης

Το γέλιο είναι χαρά αλλά εσείς μάλλον θέλετε να γυμνάσετε τους κοιλιακούς των άλλων. Πολλά πράγματα αλλάζουν μέσα από την δική σας καλή διάθεση. Αποφύγετε να κάνετε τον ξερόλα, εκτός αν θέλετε να σκορπίσετε απλόχερα το γέλιο στους παρευρισκομένους. Αισθηματικά, δείτε την σχέση σας ως το ταίρι σας και όχι ως «κολλητό» σας.

Αιγόκερως

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο οίκο σας «ταλαιπωρεί», εξαιτίας μιας αναβλητικότητας. Σήμερα όμως τίποτα δεν είναι ικανό να σας χαλάσει τη διάθεση πλην της δικής σας εσωστρέφειας. Αισθηματικά, είναι φανερό πως ο έρωτας θα παίξει μεγάλο ρόλο όμως πρέπει σε αυτόν να είσαστε με νου και με σώμα γι’ αυτό αφήστε τα θέματα εργασίας εκτός της σχέσης.

Υδροχόος

Για πολλά πράγματα ίσως φταίει η συμπεριφορά τρίτων αυτό είναι γεγονός. Όμως, εσείς, χρειάζεται να θυμάστε πως ο θυμός είναι κακός σύμβουλος. Επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να φορτσάρετε γιατί κάποια πράγματα τα έχετε αφήσει έρμαια της τύχης τους. Αισθηματικά, οι επιλογές σας είναι σωστές όμως από κάποιους είναι κατακριτέες.

Ιχθύες

Επαγγελματικά, χρειάζεται λίγο προσοχή γιατί ίσως έχετε υποτιμήσει τον όγκο της δουλειάς ή έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις σας. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, αφού κάποια χρήματα που περιμένετε φαίνεται να καθυστερούν. Αισθηματικά, μια κίνηση απρόβλεπτη από το ταίρι σας θα σας προβληματίσει ευχάριστα.