Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ζώδια: Το ζώδιο σήμερα Τρίτη 10 Απριλίου


Γενικό Προφίλ

Πολύχρωμη ...επανάσταση! Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την άνθηση της επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, όπως επίσης και για την δρομολόγηση πνευματικών αναζητήσεων κάθε είδους.
Αφήνοντας «όλα τα λουλούδια να ανθίσουν» θα οσφρανθείτε κι εσείς το «άρωμα τους». Καλή μέρα για να προσεγγίσετε πρόσωπα και να ζητήσετε μικρές εξυπηρετήσεις.


Κριός

Πολλαπλά οφέλη θα έχετε κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας. Επαγγελματικά, ίσως οι αποφάσεις σας να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση όμως πρέπει να παρθούν. Κάποιες ειδήσεις ίσως πρέπει να τις φιλτράρετε, αφού η αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα βοηθά σε παραπλανήσεις και παρανοήσεις. Αισθηματικά, μέσα από την πρόσφορα χρόνου δυναμώνετε τη σχέση σας.

Ταύρος

Το γέλιο και το χιούμορ θα δώσουν και θα πάρουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Η εργασία κυλά ομαλά και πολλά πράγματα μπαίνουν στην θέση τους. Η διάθεση σας είναι πολύ ανεβασμένη και τίποτα δεν μπορεί να την χαλάσει. Αισθηματικά, πολλά πράγματα επιταχύνονται και έτσι η σχέση θωρακίζεται και πάει παρακάτω. Αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα.

Δίδυμοι

Αν και πολλά μοιάζουν να έχουν πάρει την τελική τους μορφή, εντούτοις εσείς έχετε άλλη γνώμη. Η παρουσία της Σελήνης στον 7ο οίκο θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με άλλους. Επαγγελματικά, μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες σας. Αισθηματικά, η δύναμη της ψυχής σας ξεπερνά τις όποιες αντιξοότητες.

Καρκίνος

Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο οίκο είναι σημάδι πως πολλά πράγματα πρέπει να γίνουν όπως πρέπει και όχι όπως σας συμφέρει. Επαγγελματικά, ίσως σας δοθούν περισσότερες ευθύνες και αυτό όσο και αν σας τιμά άλλο τόσο σας αγχώνει. Οικονομικά ζητήματα εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρετε να τα αντιμετωπίσετε. Αισθηματικά, απλά να είσαστε ο χαρούμενος εαυτός σας.

Λέων

Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν ψυχικά να ανακάμψετε και να βρείτε τις αξίες και την γαλήνη που ψάχνετε. Σήμερα όμως θα κάνετε σαν πρόσκοπος την καλή πράξη της ημέρας. Στα συναισθηματικά, εσείς παραμένετε σταθεροί στις απόψεις σας, δείχνοντας την δύναμη του χαρακτήρα σας. Η αγάπη και η ευτυχία είναι δίπλα σας.

Παρθένος

Μια μέρα όπου πολλά θα εξαρτηθούν από την ψυχραιμία που θα επιδείξετε. Αφήστε τη θεωρία και προχωρήστε στην πραγμάτωση αυτών που λέτε. Στα επαγγελματικά, ίσως προκληθείτε και τελικά κάνετε το ξέσπασμα. Καλό θα είναι βέβαια να το αποφύγετε, έστω και με υποχώρηση. Αισθηματικά, ίσως λάβετε ένα μήνυμα που θα σας ενθουσιάσει.

Ζυγός

Αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν και να προχωρήσουν. Επαγγελματικά, κάτι αλλάζει αφού οι αποφάσεις σας,  αν και όχι τόσο συμβατικές, είναι σωστές. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με γνώμονα το εμείς και να δείτε και την άλλη πλευρά στα αισθηματικά σας. Τα οικονομικά ζητήματα προχωρούν και έστω με ρυθμό χελώνας.

Σκορπιός

Ίσως επαγγελματικά να νοιώσετε πως αδικήστε αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Αισθηματικά, θα ήταν πρέπον να είστε πιο ειλικρινείς γιατί ίσως πληγεί η φήμη σας. Τα «διπλά» παιχνίδια δεν ευνοούν. Σε οικογενειακό και φιλικό επίπεδο θα χρειαστεί να γίνεται καλός Σαμαρείτης και να συνδράμετε. Αν όχι εσείς τότε ποιος;

Τοξότης

Μια μέρα που θέλει προσοχή, αφού μέσα από το περιβάλλον σας ίσως υποστείτε μια σκληρή κριτική των πεπραγμένων σας. Τα αισθηματικά δεν πάνε και τόσο καλά αλλά εσείς ως τρομεροί μαλαγάνες έχετε τον τρόπο να τα γυρίζετε υπέρ σας. Επαγγελματικά, η βιασύνη δεν ωφελεί σε τίποτα, μέσα από την δουλειά σας όμως θα λάβετε μια ηθική επιβράβευση.

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά, θα καταλάβετε πως οι σχέσεις σας είναι τελικά σωστές. Η έκφραση των συναισθημάτων από το ταίρι σας θα σας βοηθήσει να είσαστε πιο ήρεμοι και χαλαροί. Η επικοινωνία και η προσέγγιση ανθρώπων θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την αυτοεκτίμηση σας. Ζητήματα εργασίας σήμερα σας ευνοούν.

Υδροχόος

Το πρωινό σας βρίσκει επαγγελματικά απορροφημένους. Αισθηματικά, δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνετε τις καλύτερες επιλογές και ιδίως δεν ευνοούνται τα ραντεβού στα τυφλά. Οικονομικά ζητήματα σήμερα θα βρουν λύση, αφού θα λάβετε χρήματα που τα είχατε μάλλον χαμένα ή ξεχασμένα. Κάποια είδηση προτού σας προβληματίσει πρέπει να την «ψάξετε».

Ιχθύες

Μια μέρα που πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Σήμερα ίσως νιώσετε πως τελικά οι ευθύνες δεν σας κυνηγούν αλλά μάλλον γίνεται το αντίθετο. Ειδικά τώρα, με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο σας και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε αλλά κυρίως πως το λέτε γιατί έχετε στα χέρια σας μια ωρολογιακή βόμβα.

astrology.gr