Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Όλοι οι άντρες της Rihanna


Από τον... brutal Chris Brown μέχρι τον φρεσκοχωρισμένο Ashton Kutcher η Rihanna έχει αυτό που λέμε “ρέντα” στους άντρες. Πώς αλλιώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού όλα τα έχει: όμορφη, πλούσια, ταλαντούχα, διάσημη. Ποιος να της αντισταθεί;
Είτε σου αρέσει είτε όχι, σίγουρα δεν μπορείς να αρνηθείς ότι η Rihanna καίει καρδιές ασήμων και διασήμων, που άλλοι καταφέρνουν να προχωρήσουν λίγο παραπάνω μαζί της και άλλοι μένουν στο φλερτ.  Δες δέκα από αυτούς:
Shia Labeouf
 
Οι φήμες έλεγαν το 2007 ότι κάτι έτρεχε με τη Rihanna και τον Shia, που εκείνη την εποχή ήταν πολύ στα “πάνω” του, λόγω των Transformers. Λίγο αργότερα όμως ο ίδιος παραδέχτηκε στο περιοδικό Playboy ότι δεν βγήκαν παρά μόνο μια φορά. Και τίποτ' άλλο.
Omarion
 
O τραγουδιστής και πρώην κριτής του America's Best Dance συνόδευε σε πολλά πάρτι τη Rihanna το 2007, αλλά οι δυο τους ποτέ δεν παραδέχτηκαν ότι ήταν κάτι περισσότερο από φίλοι.
Josh Hartnett
 
Μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Total Request Live του MTV πολλοί μιλούσαν για ένα νέο ειδύλλιο, ωστόσο η Riri διέλυσε τις φήμες, ξεκαθαρίζοντας ότι η σχέση τους είναι καθαρά επαγγελματική. Δεν μας έπεισε όμως...
Chris Brown
 
Ποτέ η Rihanna δεν αρνήθηκε ότι ήταν ζευγάρι με τον Chris Brown και μάλιστα για περισσότερο από ένα χρόνο. Άλλωστε η είδηση ότι ο Chris την χτυπούσε έκανε το γύρο του κόσμου, ενώ η Rihanna δεν ακύρωσε τυχαία την εμφάνισή της στην τελετή απονομής των Grammys το 2008, αφού λένε ότι ο Chris την είχε κάνει “μαύρη” στο ξύλο. Τα Tweets πάντως  που ανταλλάσσουν οι δυο τους τελευταία, δείχνουν ότι η φλόγα ανάμεσά τους δεν έχει σβήσει και ότι τελικά εκείνη τον συγχώρεσε.
Matt Kemp
 
Αμέσως μετά το χωρισμό της με τον Chris Brown, η Riri άρχισε να βγαίνει με τον παίκτη των L.A. Dodgers, τον οποίο μπορεί εμείς να μην γνωρίζουμε, στις Ηνωμένες Πολιτείες όμως είναι πολύ γνωστός. Τελικά χώρισαν οριστικά στο τέλος του 2010, μετά από σχέση ενός χρόνου.
Rob Kardashian
 
Το μοντέλο και μέλος της οικογένειας Kardashian, που έγινε διάσημη από το ομώνυμο τηλεοπτικό reality, κάλεσε τη Rihanna στο γάμο της αδελφής του Kim, μπας και σταθεί τυχερός και του "κάτσει" κάτι με τη Rihannα, αλλά μάντεψε: τελικά δεν τα κατάφερε.
Ryan Philippe
 
Μπορεί ο ξανθός γαλανομάτης Ryan να είχε σχέση με την Amanda Seyfried για μεγάλο διάστημα, τον τελευταίο χρόνο όμως όλο και περισσότεροι έλεγαν ότι έβγαινε κρυφά με τη Rihanna.
Dudley O' Shaughnessy

H Rihanna έδειξε για λίγο ενδιαφέρον για αυτόν στο videoclip της επιτυχίας της“We found love”, αλλά γρήγορα όμως το έχασε. Δεν την αδικούμε!
Drake
 
Η σπίθα άναψε όταν εκείνη και ο γνωστός Καναδός τραγουδιστής Drake συνεργάστηκαν για τα γυρίσματα του “Take Care”. Αλλά η Riri δεν ήθελε να το προχωρήσει περισσότερο.
Ashton Kutcher
 
Last but not least στη λίστα ο γοητευτικός Ashton Kutcher, που μάλλον πήρε φόρα μετά το χωρισμό του και δεν λέει να σταματήσει το "κυνήγι". Οι φήμες φούντωσαν όταν κάποιοι είδαν τη Rihanna να φεύγει ξημερώματα κρυφά από το σπίτι του εργένη Kutcher, δίνοντας τέλος στα σενάρια που την ήθελαν να τα έχει ξαναβρεί με τον Chris Brown.
cosmo.gr