Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η πιο κρίσιμη προπόνηση στον ΠΑΟ

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού έχει ολοκληρωθεί.

Οι ποδοσφαιριστές όμως δεν τελείωσαν με τις… υποχρεώσεις τους. 
Καλούνται να αποφασίσουν εάν θα υπογράψουν ή όχι τους διακανονισμούς για τα χρήματα που τους οφείλονται, επωμιζόμενοι τις ευθύνες άλλων, και εάν απαντήσουν αρνητικά, και αυτή του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, στην Παιανία δεν έχουν βρεθεί οι εκπρόσωποι του οικονομικού επιτελείου της ΠΑΕ. Απλώς έχουν σταλεί τα έγγραφα στο προπονητικό κέντρο. Πλέον οι παίκτες, καλούνται να αποφασίσουν εάν θα υπογράψουν. Κάτι που εάν συμβεί θα προσθέσει ένα έγγραφο που μπορεί να δώσει ελπίδες για να γλιτώσει το «τριφύλλι» τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τη στάση που θα κρατήσουν οι παίκτες. Βάσει των πληροφοριών, οι παίκτες είναι χωρισμένοι… στη μέση. Οι μισοί επιθυμούν να υπογράψουν και οι άλλοι όχι. Ωστόσο, από χθες έχουν ξεκαθαρίσει ότι όποια απόφαση ληφθεί να ακολουθηθεί από όλους. Δηλαδή, ή θα υπογράψουν όλοι ή κανένας…

Πάντως, κατά τη χθεσινή επίσκεψη του Δημήτρη Γόντικα στην Παιανία αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που επιτέθηκαν στους μετόχους. Με κύριους εκφραστές τους Μπουμσόνγκ και Καραγκούνη δήλωσαν την δυσαρέσκειά τους και τον προβληματισμό τους γιατί καλούνται αυτοί να αναλάβουν ευθύνες άλλων και γιατί με τη συμπεριφορά τους κάποιοι από τους μετόχους δυσφημούν τον σύλλογο.



newsbeast