Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Νάρκες και Ειδικές Δυνάμεις σε όλον τον Έβρο ζητά η Χρυσή Αυγή


Με το σύνθημα «Κανένα κέντρο υποδοχής - Καμία ανοχή στην παρανομία» απαντούν οι ακροδεξιοί της Χρυσής Αυγής
στα σχέδια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για κατασκευή χώρων υποδοχής των παράνομων μεταναστών, απαιτώντας μαζικές απελάσεις και «παρεμπόδιση» της εισόδου στη χώρα με διασπορά ναρκών και Ειδικών Δυνάμεων σε όλη την περιοχή του Έβρου.

Ειδικότερα, το κόμμα της Χρυσής Αυγής που βλέπει τα ποσοστά του να αυξάνονται σπεκουλάροντας πάνω στο σοβαρό πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα μας, χαρακτηρίζει «προεκλογικά παραμύθια» τα νέα μέτρα που προτείνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και προεξοφλεί ότι θα έχουν την ίδια τύχη με τον «φράχτη του Έβρου που υποσχόταν ο Παπουτσής».
«Κανένα «κέντρο υποδοχής» δεν πρόκειται να περιορίσει ούτε στο ελάχιστο το πρόβλημα των λαθρομεταναστών» τονίζεται στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής που σημειώνει ότι τα «τα σύνορά μας στον Έβρο είναι σουρωτήρι και καθημερινά εισβάλουν στην Ελλάδα ανενόχλητοι περισσότεροι από 300 λαθρομετανάστες».

Ποια λύση προτείνει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής; Τις «άμεσες και ριζικές ενέργειες» που προτιμά διαχρονικά ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος, δηλαδή:
  • Λήψη άμεσων κατασταλτικών μέτρων για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων μας στον Έβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή
  • Καταγγελία της συνθήκης της Οττάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού
  • Ειδικός σχεδιασμός αστυνομικών επιχειρήσεων για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα
  • Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί παράνομος αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του δημοσίου
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ανακοίνωσή του το ακροδεξιό κόμμα σημειώνει ότι στόχος των νέων μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση «δεν είναι να σταματήσουν τη λαθρομετανάστευση, αλλά την Χρυσή Αυγή». Σύμφωνα με το σκεπτικό τους τα κέντρα υποδοχής δεν θα κατασκευαστούν για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της παράνομης μετανάσταυσης αλλά ως στάχτη στα μάτια για να «περιοριστεί η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση κλείνει με «ραντεβού στις κάλπες» και την έμμεση απειλή ότι «από εκεί και πέρα θα μιλάμε με άλλους όρους με όλους όσους ευθύνονται για την παρακμή της Πατρίδας μας...»

iefimerida