Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Αγγελική Ηλιάδη: Οι ετοιμασίες για τον γάμο!


Με εντατικούς ρυθμούς πλέον ξεκίνησε η Αγγελική Ηλιάδη τις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Κ. Μηλιωτάκη.
Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στη Γλυφάδα να κάνει πρόβα νυφικού σε γνωστό οίκο. Στο πλευρό της η μητέρα της Έφη, χαμογελαστή και χαρούμενη, εικόνα που αποδεικνύει ότι οι δυο τους έχουν αφήσει πίσω τις διαφωνίες του παρελθόντος και συνεχίζουν χέρι χέρι τη ζωή τους.

Το πρώτο πράγμα που κέντρισε την προσοχή της Αγγελικής ήταν φυσικά τα νυφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία της τραγουδίστριας είναι τη μεγάλη μέρα να φορέσει ένα minimal νυφικό, καθώς απλότητα και το simple chic θα χαρακτηρίζουν όλο τον γάμο.

Οι δυο γυναίκες αφού ξεναγήθηκαν στο χώρο του καταστήματος, σταμάτησαν να ρίξουν μια ματιά και στις μπομπονιέρες και τα στέφανα.

«Σήμερα ήταν μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη μέρα για μένα», έγραψε στο Twitter της η Αγγελική Ηλιάδη μετά από την διερευνητική επίσκεψη που έκανε στον οίκο νυφικών.

Για την ημερομηνία του γάμου πάντως τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο καλός της τηρούν σιγήν ιχθύος. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η Αγγελική θέλει ο γάμος να γίνει την μέρα που γεννήθηκε και ο γιος της Μπάμπης, δηλαδή 3 Ιουνίου.

Κουμπάροι θα είναι δυο φίλοι του ζευγαριού, ενώ η Αγγελική θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο των προετοιμασιών, γιατί αν ισχύουν οι πληροφορίες, η μεγάλη μέρα πλησιάζει.

Star.gr