Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Πυροβόλησαν και άφησαν παράλυτο 5χρονο κοριτσάκι – Σοκάρει το video

Όλα έγιναν μέσα σε 50 δευτερόλεπτα. Τη μια στιγμή, η 5χρονη Thusha Kamaleswaran χορεύει γεμάτη ζωντάνια στο μαγαζί του θείου της, την επόμενη βρίσκεται στο πάτωμα, με μια σφαίρα στο στήθος.
 
Στο video από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται το μικρό κορίτσι, με την κόκκινη ζακέτα του και τη ροζ φούστα του, να χορεύει στους διαδρόμους του μαγαζιού. Μέχρι τη στιγμή που εισβάλλουν στο κατάστημα τρεις άνδρες με άσπρες μάσκες.
 
Αμέσως φαίνεται πως υπάρχει κινητικότητα. Στο σημείο που βρίσκεται η Thusha κατευθύνεται μια οικογένεια, οι γονείς και ακολουθεί ένα βρέφος, όχι μεγαλύτερο από 2 ετών. Μόλις βλέπουν τους ληστές, γυρίζουν και τρέχουν να σωθούν. Η Thusha δεν πρόλαβε. Τραυματίζεται από την ανταλλαγή πυροβολισμών. Η σφαίρα τη χτυπά στο στήθος και σωριάζεται. Ένας άνδρας τρέχει, τη σηκώνει στα χέρια και την απομακρύνει από το σημείο.
 
Όπως διαβάζουμε στο newsit, η σφαίρα που χτύπησε το 5χρονο κορίτσι ήταν η δεύτερη που έριξαν οι ληστές. Η πρώτη βρήκε στο πρόσωπο τον Roshan Selvakumar, που έμενε στο διαμέρισμα πάνω από το μαγαζί και είχε κατέβει να ψωνίσει.
 
Η καρδιά της Trusha σταμάτησε δυο φορές πριν οι χειρούργοι που έσπευσαν στο σημείο επέμβουν. Όμως η σπονδυλική της στήλη καταστράφηκε, αφήνοντάς την παράλυτη από το λαιμό και κάτω...
 
Δες το συγκλονιστικό video:

 


tlife.