Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ζώδια: Το ζώδιο σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου


Γενικό προφίλ

Μια μέρα επικοινωνιακή μεν αλλά με ...μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για «ακραία αστρολογικά φαινόμενα».
Το επερχόμενο τετράγωνο Ηλίου –Πλούτωνα ίσως φέρει στην επιφάνεια δύσκολες καταστάσεις, ενώ το τετράγωνο του Άρη με τον Βόρειο Δεσμό πριμοδοτεί εντάσεις αντιπαραθέσεις και ατυχήματα.


ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα πρέπει να αντιμετωπιστεί κατ’ αρχάς με υπομονή και εν συνεχεία σκεπτόμενοι πως «ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται». Επαγγελματικά, ίσως νοιώσετε πως κάποιοι επιχειρούν να σας καπελώσουν και αυτό σας εξοργίζει. Σε ζητήματα σχέσεων δείξτε την απαραίτητη υπομονή και διάθεση και όλα θα πάνε εξαιρετικά. Εσείς κρατάτε τα κλειδιά της σχέσης. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως χρειαστείτε κάπου να μιλήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως χρειαστεί, κατά την διάρκεια της ημέρας, να δραστηριοποιηθείτε κάπως περισσότερο, αφού κάποιοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην «πίεση» της ημέρας. Ο προσωπικός μαγνητισμός σε συνδυασμό με την πλανητική εύνοια και τις ικανότητές σας θα βοηθήσει στα ερωτικά να προλάβετε τις δύσκολες καταστάσεις και με τον τρόπο σας να τις καλμάρετε. Οι γεννημένοι του 1966, προσπαθήστε να είσαστε ακριβοδίκαιοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεται να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα τις καταστάσεις, αφού δεν είναι κάτι τρομερό. Επαγγελματικά όμως, κάντε κάποιους επιπλέον προληπτικούς ελέγχους για παν ενδεχόμενο. Προσπαθήστε να είσαστε τυπικοί απέναντι στις υποχρεώσεις σας και μην τις μεταθέτετε για αργότερα γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας. Αισθηματικά, ίσως συμπεριφέρεστε κάπως ανώριμα. Οι γεννημένοι του 1991, μην ακούτε τον περίγυρό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δυσκολίες, τον τελευταίο καιρό, είναι αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητας. Η μέρα είναι δύσκολη αλλά σκεφτείτε πως έχετε «φάει» τον γάιδαρο μην το κάνετε ζήτημα για την ουρά. Επαγγελματικά, ίσως νοιώσετε πως κάποια πράγματα τείνουν να ματαιωθούν αλλά να θυμάστε ο χρόνος δουλεύει, διακριτικά, υπέρ σας. Αισθηματικά, αφήστε το ρόλο της Σφίγγας και μιλήστε. Οι γεννημένοι το 1980 κάτι αλλάζει στα θέματα εργασίας.

ΛΕΩΝ

Αν και ο λαός λέει πως ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται εσείς σήμερα -παρά την εύνοια- θα παρασταθείτε σε όσους μπορείτε και το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν, άσχετα εάν είναι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα. Αισθηματικά, πρέπει να δείξετε στο ταίρι σας πως είσαστε δίπλα του. Οι γεννημένοι το 1986 ίσως βρεθείτε σε ένα δίλημμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά πράγματα θα περάσουν σήμερα από τα χέρια σας, αποδεικνύοντας περίτρανα το ρόλο του «166» του ζωδιακού. Από την άλλη στα εργασιακά θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα που σχετίζονται με την στάση που κρατούν κάποιοι και αυτό ίσως σας φέρει πραγματικά σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε, στα αισθηματικά, να κουβαλήσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι γεννημένοι 1977, τώρα μπορείτε να πείτε πως τα καλύτερα έρχονται.


ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά, σήμερα, το πρώτο σας μέλημα είναι να περάσει η μπόρα που έρχεται. Σε επαγγελματικό επίπεδο, φαίνεται πως έχετε χάσει κάτι από την «φρεσκάδα» σας και αυτό είναι πλέον ορατό. Μέσα από φίλους ίσως βρείτε την λύση σε κάποια θέματα που σας ταλανίζουν. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και χρειάζεται να αποφύγετε την «εύκολη» λύση των δανεικών. Οι γεννημένοι το 1972, μην αφήνετε τις αναποδιές να σας καταβάλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά, περνάτε μια περίεργη φάση, αφού υπάρχουν πολλά «ερεθίσματα». Επαγγελματικά, ίσως να μην είναι και η πλέον κατάλληλη περίοδος να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Προσπαθήστε σήμερα στις συζητήσεις σας να είσαστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι γιατί από το πουθενά ελλοχεύει ο κίνδυνος της παρεξήγησης. Οι γεννημένοι το 1964 η φήμη σας όλο και αυξάνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια μέρα κάπως περίεργη, αφού θα χρειαστεί να τρέξετε για προλάβετε τα χρονοδιαγράμματα αλλά με Ερμή ανάδρομο μην περιμένετε και πολλά. Επαγγελματικά, ίσως πολλά ζητήματα να σας δώσουν την εντύπωση πως αναβάλλονται ή ματαιώνονται αλλά εσείς μην κάνετε πίσω. Μάλλον περί τεχνάσματος πρόκειται. Αισθηματικά, ανοίξτε την καρδιά σας αλλά μιλώντας, επιτέλους, σοβαρά. Οι γεννημένοι το 1983 κάπου ίσως εξαπατηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μετακινήσεις και οι συναλλαγές θα σας απασχολήσουν, αφού θα είσαστε υποχρεωμένοι να κάνετε πολλά πράγματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αισθηματικά, προσπαθήστε να είσαστε συνεπείς στα λόγια σας αλλά κυρίως αυτά που έχετε κατά νου να τα θέσετε σε εφαρμογή για να αντιληφθεί το ταίρι σας τόσο τους σκοπούς σας όσο και την αγάπη σας. Οι γεννημένοι το 1970 οι πιθανότητες επιτυχίας όλο και πολλαπλασιάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια μέρα όπου έρωτας-εργασία και διασκέδαση θα συνυπάρξουν. Όμως χρειάζεται να προσέξετε μικρά και επιπόλαια λάθη τα οποία ίσως συμβούν. Επαγγελματικά, προσπαθήστε να διορθώσετε πιθανές αδικίες διότι δεν αποκλείεται να τις βρείτε «μπροστά» σας. Αισθηματικά, εάν έχετε κάποιες «διπλές» καταστάσεις, φροντίστε να μην αποκαλυφθούν. Οι γεννημένοι το 1967, αντισταθείτε στους πειρασμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα σε οικονομικό επίπεδο σας χτυπάει «καμπανάκι» πως κάποια πράγματα τελικά οδηγούν στο πουθενά. Προσπαθήστε να «συμμαζέψετε» τις εκκρεμότητές σας γιατί ίσως τελικά απογοητευθείτε από την εξέλιξη κάποιων θεμάτων. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις οι οποίες, αν και δεν είναι ευχάριστες, τελικά θα είναι λυτρωτικές. Οι γεννημένοι το 1988 πρώτα σκεφτείτε τις συνέπειες και μετά πράξτε ανάλογα.

astrology.gr