Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Το "Αμάρτημα της μητρός μου" κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1!


Το "Αμάρτημα της μητρός μου" κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1.
Πρόκειται για τη δεύτερη εβδομαδιαία σειρά η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα του Καναλιού.

Τη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα "Το αμάρτημα της μητρός μου", παρουσίασε ο ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας παρουσία όλων των συντελεστών και του διευθυντή του προγράμματος του σταθμού, κ. Γιάννη Λάτσιου.

Καθώς, όπως είναι πλέον σαφές, η μυθοπλασία κοστίζει. «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουμε στις εποχές όπου είχαμε σαράντα σειρές, με σαράντα σκηνοθέτες και σαράντα σεναριογράφους και μόνο δύο - τρεις ήταν καλές. Μας ενδιαφέρει η μυθοπλασία, ποτέ δεν εγκαταλείψαμε το είδος, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε περισσότερες», διευκρίνησε ο κ. Λάτσιος.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας σκηνοθέτης και σεναριογράφος, περιέγραψε την σειρά ως μία "ευχάριστη αισθηματική κωμωδία η οποία φιλοδοξεί να κάνει τον τηλεθεατή να περάσει καλά", διευκρινίζοντας πως: "Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού" .

Στο "Αμάρτημα της μητρός μου" πρωταγωνιστούν οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ρένια Λουιζίδου, Χρήστος Σιμαρδάνης, Ορέστης Τζιόβας, Νατάσσα Καλογρίδη κ. α.
Τι πιστεύετε πως μπορεί να συμβεί όταν ένας ώριμος εκατομμυριούχος συναντήσει μια γοητευτική γυναίκα αριστερών πεποιθήσεων; Η απάντηση είναι... κεραυνοβόλος έρωτας!

Η συνέχεια του αμαρτωλού, κεραυνοβόλου έρωτα στις οθόνες σας!

madata.